Het POBOS Team

Naast de freelance hulpverleners telt POBOS zeven vaste medewerkers

Van links naar rechts:
Leen  –  maatschappelijk assistente/coördinatrice van het netwerk van maatschappelijk assistenten
Christian  –  bestuurder
Gauthier – relatiebeheer
Anouck  – klinisch psycholoog/dossierbeheer hulpverlening
Carlo – klinisch psycholoog/kwaliteitsadviseur/coördinator van het netwerk van psychologen
Sophie klinisch psycholoog/dossierbeheer hulpverlening
Stefanie – algemene administratie
Psychologen

Netwerk van psychologen

Dankzij een nationaal netwerk van zo’n 160 ervaren klinisch psychologen biedt POBOS een uniek welzijnsprogramma aan met als doel het welzijn van mensen op de werkvloer en in de privésfeer te verbeteren.

Maatschappelijk assistenten

Onze Sociale Dienst bestaat uit een nationaal netwerk van zeven professionele maatschappelijk assistenten.

Van links naar rechts:  Kristel, Katrien, Caroline, Stéphanie en Leen.
Niet op foto: Laurence en Marleen.

Sociaal ondernemerschap

POBOS steunt projecten en initiatieven die zich richten op de ontwikkeling van mensen, bij voorkeur bij jongeren.

  • School Zonder Pesten
    School Zonder Pesten vzw biedt kinderen en leerkrachten in het gewoon en het buitengewoon basisonderwijs drie interactieve schoolvoorstellingen en een ruim aanbod aan educatief materiaal. School Zonder Pesten vzw reikt handvatten aan om in groep stil te staan bij 'leuke en minder leuke gevoelens'. De missie in één zin: 'Maak van je school een Goedgevoel school'. 
  • Fonds Jan Filliers
    Het Fonds Jan Filliers reikt beurzen uit aan slachtoffers van een ongeval, waarbij de betrokkene blijvend verminkt of fysische gehandicapt is als gevolg van het ongeval. De financiële beurs zal de betrokkenen ondersteunen in zijn/haar verdere persoonlijke ontwikkeling. Het Fonds Jan Filliers wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting.

POBOS 30 jaar

Dertig jaar POBOS. Dit jubileumjaar zou uitgroeien tot één groot feest. Het werd echter een jaar dat helemaal in de greep was van COVID-19. Maar ook in dit onwezenlijk en uitzonderlijk coronajaar, gaf POBOS blijk van creativiteit en flexibiliteit. Net zoals de afgelopen 30 jaar.

Wilt u een stukje POBOS-geschiedenis ontdekken, samen vooruit blikken naar wat de toekomst ons kan brengen, of u gewoon laten beroeren door de innemende getuigenissen van hulpverleners, klanten, partners, cliënten,…? Klik hier en krijg toegang tot het magazine ‘POBOS 30 jaar’, dat ter gelegenheid van dit jubileumjaar is uitgebracht.

Wenst u een bepaald artikel in een aparte PDF te ontvangen of verkiest u een gedrukt exemplaar van het magazine? Een mailtje volstaat.