Sociaal Fonds Transport en Logistiek (SFTL)

U bent vrachtwagenchauffeur of logistieke arbeider en het bedrijf waar u werkt is aangesloten bij het SOCIAAL FONDS TRANSPORT EN LOGISTIEK (RSZ-categorie 083 - sector PsC 140.03 - voorheen PsC 140.04 en PsC 140.09). U wenst de procedure voor een hulpaanvraag te raadplegen, klik dan op één van de hierna vermelde items waarover u meer informatie wenst te krijgen. SOCIAAL FONDS TRANSPORT EN LOGISTIEK biedt haar aangesloten leden hulp en begeleiding aan in het kader van:

Traumatische gebeurtenissen (Sociaal Fonds Transport en Logistiek)

Lees meer
U werd het slachtoffer van een (gewapende) overval, een inbraak, een brand, een verkeersongeval, een arbeidsongeval, ... en de feiten zijn gebeurd tijdens de uitvoering van uw werk, dan kunt u beroep doen op een professionele opvang en begeleiding. De opvang wordt verzorgd door een ervaren psycholoog / psychotherapeut uit uw buurt en is gratis indien u tewerkgesteld bent bij een bedrijf dat is aangesloten bij het SOCIAAL FONDS TRANSPORT EN LOGISTIEK. De opvang bestaat uit maximum drie interventiegesprekken (meer gesprekken zijn mogelijk na goedkeuring).

Procedure SOCIAAL FONDS TRANSPORT EN LOGISTIEK : 24 uur op 24 kunnen arbeiders zich aanmelden op het gratis oproepnummer 0800 - 11 0 11 van POBOS. POBOS registreert de persoonsgegevens, datum en aard van het voorval. Na goedkeuring door het Sociaal Fonds stelt POBOS een lokale psycholoog / psychotherapeut aan die met de aanvrager een afspraak maakt voor een eerste gesprek.

← Terug naar overzicht